måndag 21 januari 2008

Sid har självinsikt!

Haha, läste just Sid´s blogg. Han har ju mer självinsikt än vad man kan tro! Och vad otroligt bra "Stockholmsspelet" har lyckats med att ringa in min kära vän :)

Innan ni läser vidare, spana först in Sid´s inlägg HÄR.

Mediakillen
Är troligtvis inte infödd Stockholmare (nopp, Sid är från Kalmar). Han är inte sällan från Småland (Ha ha). Har tjatat till sig ett jobb som kameraassistent på en produktionsbyrå (nästan, som AD-slav på reklambyrå). Han trivs som fisken i vattnet (korrekt. Sid gillar mediabranschen som bara den). Han och hans kollegor har KOLL (de tycker det ja!). Det vet vad som händer i stan. De har alltid en fest på gång (jepp)........ Syns man inte finns man inte (klockrent). Han vänder alltid kappan efter trendvinden (kanske). I våras var han rockabillyklädd (njä). Nu är han tillbaka till dandy stilen (jepp. Sid gillar Ben Sherman, Fred Perry mm). Han har minst 12 dörrar öppna samtidigt (O ja. Man får fightas för att hänga med Sid. Han vill vara en upptagen man minsann). 

Sid - från och med nu kommer jag även att kalla dig för "Mediakillen".  Och kom ihåg att det är du själv som har myntat uttrycket. 

Inga kommentarer: