måndag 28 december 2009

Nytt år - Ny klänning

Dessa underbara klänningar är säkra kort inför nyårsfesten. Min favorit av dem alla är den zebrarandiga i grönt från Mina UK. Om du vill köra riktigt säket och vara snygg på festen så är klänningarna från Saint Tropez, Twist & Tango och Rules By Mary bra alternativ!

tisdag 22 december 2009

Sista Chansen

Nu är det sista chansen att handla dina julklappar och få dem leverarade innan jul. Skynda och köp de sista klapparna här!

måndag 21 december 2009

Casual Christmas



Julen börjar närma sig och nu är det på tiden att hela familjen bänkar sig framför brasan och bara myser och njuter av julstämningen. De sista klapparna kan du handla i lugn och ro framför datorn och om du beställer innan kl 13:00 den 22 december hinner få julklapparna innan jul.
Lite tips på hur du ska klä dig under julmyset. Lång T-shirtklänning från Twist & tango, Congacsfärgade stövlar från Via Vai, Tunikor från Pulz och Saint Tropez. Underbar grovstickad kofta från Replay och blommig sjal från Atlas design.

onsdag 16 december 2009

Vilda västen till festen!


Den perfekta västen till alla julfester och nyårsmiddagar. Den piffar upp vilken tråkig outfit som helst. Jag har den till en lös skjorta och stentvättade jeans. Awesome, om jag får säga det själv! Du hittar den här!

tisdag 15 december 2009

Julklappar för alla plånböcker

Jag har plockat några klappar som passar alla storlekar av plånböcker. Börjar det tryta i julklappskassan kan det vara värt att investera i något av följande. Så slipper ni äta havregrynsgröt i januari.

Kolla in klapparna från Odd Molly, Jumperfabriken, Culture, Desigual, Pearls for girls mfl.

torsdag 10 december 2009

Årets Julklapp i regnbågens färger!








Nu har vi fått in de grymma hörlurarna från Urbanears. De kommer i två olika modeller och en uppsjö av färger. De är designade av samme man som har designat WESC:s hörlurar.
Du kan koppla in dem i många telefoner och i din musikspelare. Kvalitén på ljudet är överlägset!
Kolla in dem här!


torsdag 3 december 2009

Mina favortistövlar alla kategorier!



Dessa underbara stövlar från Via Vai har fått följa med mig hem. Congac är verkligen en färg som passar till allt. Jag bär dem till min blommiga klänning från Twist & Tango. Eller till ett par jeans.

Kolla in Sid and Sallys julkalender!

Nya erbjudanden varje dag. Kolla in den här! Vill du inte plånbolen ska gapa tom efter jul kan det vara värt att utnyttja dessa erbjudanden när du ska genomföra alla julklappsinköp!