onsdag 28 oktober 2009

Svarta Madame, Svarta Madame, kom fram!

Allahelgonas dag börjar närma sig och krävs det att man är rustad för skräck! Eller kanske man bara vill vara dödligt snygg till halloweenfesten på lördag. Med den svarta läckerbiten från Rules by Mary kommer man definitivt vara en riktig skräckbabe. Matcha den med en snygg skinnjacka från Jofama!
Eller kanske den coola spetskjolen från Twist & Tango till en par pumps med nitar och en tajt svart top. Vill man ha byxor skulle jag rekomendera ett par tajta skinnbyxor och smockblusen från Saint tropez.

Bhuu!

måndag 26 oktober 2009

Woodstock - 69


Kanske var det bättre förr. Åtminstonne kan jag tycka att kläderna var det i alla fall. Tur är väl att man vi på Sid and Sally har försökt apa efter flower power modet, då man inte var sparsam med färger och mönster. Det viktiga var att du klädde dig okomersiellt och personligt. Kolla in de bohemiska plaggen från Desigual, Replay, Jolou, Miss Sixty, Atlas Design och Dr Denim.
Glöm inte att leva i nuet och älska all runt omkring dig. Peace!

torsdag 22 oktober 2009

Kappjakt


Bara för det är höst och mörkt betyder det inte att man ska klä sig därefter. Jag trotsar mörkret och väljer denna oufitsom min favorit denna vecka. Denna chica kappa från Desigual med underbara broderier matchar jag med en röd Blus från Rules By Mary och Replayjeans. Lilla portföljen från Friis & Co får också följa med.


tisdag 20 oktober 2009

Vem glömmer inte glamrockens tid då överflödig makeup och pudelfrillan gav status. Tiden då historiens bästa rockband såg dagens ljus och hubba bubbat föddes!!

Kolla in de rockiga prylarna hos Sid and Sally och dröm dig tillbaka till materialismens era!

måndag 19 oktober 2009

Plain Vanilla

Underbara Plain Vanilla har nu ankommit till Sid and Sally. Underbara och sagolika smycken som får vilken tråkig outfit att glänsa!

onsdag 14 oktober 2009

Lill Lördag

Innan jag kilar hem för dagen tänkte jag bara slänga in ett litet insidertips.
Det har kommit in en massa nyheter från Odd Molly till Sid and Sally samt att de har fyllt på med Desiguals bästsäljare och Mat-Tinas favoritvarumärke.




Är inte denna folkloreinspirerande klänning helt underbar?!




Eller denna grymt läckra kappa! En prisvärd goding vill jag lova.

Nu bär det iväg på afterwork.

Ta hand om er / Sally

tisdag 13 oktober 2009

Bohemisk Tisdag


Dagens outfit går i bohemens tecken. Desigualkappan är det bästa köpet jag gjort, så orginell och tuff. Till den min vintageinspirerade väska och de snyggt slitna jeansen från Replay.
Nu ska jag ner på stan och köpa lite "ta-hand-om-mig-själv-produkter". Denna Tisdag känns perfekt för att unna mig lite spa-lyx.
Må gott alla fina / Sally

Mina färger till hösten


Nu när hösten är här finns det inget bättre än att dra på sig mysiga koftor och grova stövlar. Dessa färgkombinationer tycker jag är ett säkert kort i höst.
Spana in dessa stövlar som jag köpt och bara älskar. Känns som att dem kommer passa till det mesta i min höstgarderob. Till dessa matchar jag med ett par jeans och Saint Tropez underbara tunika.

måndag 12 oktober 2009

Ränderna går aldrig ur!

Randigt är verkligen en trend som aldrig går ur tiden. Stilsäkert kort när det känns som om garderoben gapar tom. Själv har jag knipigt den oversizeade Levis T-shirten. Bär den till ett par tights, grova boots och mitt favoritarmband från Humanity som vuxit fast i armen. Kanske knästrumporna från Culture åker på om det är bitande kyla.

Kolla även in smyckena från Oxxo, Baglady och Pearls for Girls.

Klänningarna kommer från Jumperfabriken och Mina UK.Nu blir det tillbaka till jobbandet.

Ta hand om er vänner / Sally