tisdag 23 september 2008

Dr Denim och OXXO

God morgon! Idag är min outfit väldigt Sid-and-Sally-fierad :) Känner ganska fin idag och denna gång tänkte jag testa att ha armbandet från OXXO utanpå klänningen från Dr Denim. Har inte bestämt mej ännu om jag tycker att det är snyggt eller inte. Dock värt att testa.



& för er som undrar så ser klänningen ut så här:



Kram kram / Sally

Sally bloggar för www.sidandsally.com.

lördag 20 september 2008

Lördag

Idag är det lördag och jag har lovat en kompis att dra till Gröna Lund. Jag är trött och det är kallt. Inte så sugen (hoppas att L inte läser detta inlägg :)

Känner mig som på den här bilden. Haha. En av de foton vi tog för någon vecka sedan. Lite kul faktiskt!



/ Sally

Sally bloggar för www.sidandsally.com.

fredag 19 september 2008

Ge mej ett liv till

Just nu händer det så otroligt mycket spännande grejer. Så pass att jag inte blir stressad över allt jag har att göra, utan snarare över allt det jag INTE har tid att göra. Ta helgen tex där jag inte bara har dubbelbokat mig själv på olika tillställningar och mingel. Jag har till och med TRIPPELBOKAT mig själv. Ops. Den enda lösningen, som jag ser det, är förmodligen att klona mig själv. Ge mig ett till liv!

Det svåra med det hela är även att de fester (som ju pågår samtidigt) har väldigt olika "teman". Ett mingel har tema "rock", ett annat väldigt uppklätt (dvs, söt klänning) och ett tredje äger rum utomhus - dvs klä dig varmt. Frågan är nu hur jag ska få ihop denna ekvation...!?

Fest 1 skulle jag kunna gå på med T-shirt från Dr Denim.



Nummer 2 så här, (klänning från JoLou)


Tre, en varmis från Dagmar!



Nu är det helg!

Kram / Sally

Sally bloggar för www.sidandsally.com.


onsdag 17 september 2008

Jag vill OXXO ha.......

Vet inte riktigt vad grejen med tjejer och accessoarer är, men vi ÄLSKAR det av någon märklig anledning. Smycken är en av mina favoriter - gärna stora smycken som syns. Inga diskreta små pärlörhängen här inte!

Har läge kört på stora örhängen från HM, men är nu inne i någon form av armbandsperiod. Blev givetvis mer än glad när Sid and Sally alldeles nyss tog in nya smyckesmärket OXXO. Me Love!

Spana bara in de här söta varianterna.



Själv är jag nog mest sugen på det här....



Kram / Sally

Sally bloggar för www.sidandsally.com.

måndag 15 september 2008

Back in business!

Då var man tillbaks i bloggvärlden! Och det känns riktigt skönt faktiskt.



Här är en bild vi tog förra veckan och den ska vara med i Sid and Sally´s banners bland annat. Supersnygga jeans från Miss Sixty (som jag såg till att få med mej hem :). Toppen kommer från Dr Denim.

Ser verkligen fram emot en sköööön höst med mycket stickade tröjor, kjolar och varm choklad. Laddad till tänderna!

Kram / Sally

Sally bloggar för www.sidandsally.com.